O nama

Pretraga sajta

Begea d.o.o. je osnovana 2016 god. u Beogradu. Našu pažnju usmerili smo na promišljene, stručno ispitane i vrhunske proizvode za dobrobit svih nas. Mi uvozimo i distribuiramo pažljivo odabrane proizvode u službi prevencije ali i poboljšanja zdravstvenog stanja svakog pojedinca.

Savremeni život ima svojih nedostataka u brzini, načinu i kvalitetu i baš iz tih razloga radimo na tome da spojimo sadašnji stil života sa starim i novim saznanjima o očuvanju i poboljšanju zdravlja.

Spajamo dugovekovnu tradiciju sa modernim životom.

Begea saradjuje sa proizvodjačima i partnerima koji, zajedno sa nama vode brigu o kontrolisanom organskom uzgajanju. Verujemo da je moguće biti u harmoniji i negovati principe i odgovornost za opšte dobro, biološko organski, etički, ekološko prijateljski kao i voditi računa o fer odnosu u trgovini.

Mi želimo da se približimo cilju da budemo u skladu sa našom prirodom i njenim bogatstvima i da biološko-organski proizvodi budu izvor našeg kvalitetnijeg života.

U našem asortimanu proizvoda su biljni preparati kineske tradicionalne medicine (TCM) koji su potpuno komplementarni, tako da se mogu koristiti i za poboljšanje zdravstvenog stanja uz uobičajenu upotrebu lečenja. Svrha i namena preparata je prevencija, održavanje zdravlja i podizanje kvaliteta života. Uvozimo samo laboratorijski ispitane preparate u saradnji sa:

Dr. Petr Hoffmann (TCM)
Dr. Vladimir Stojanović (specijalista Internističke medicine)


Za ordinacije koje se bave integrativnom tj. komplementarnom medicinom uvozimo aparate biorezonance i nudimo usluge nemačkog proizvodjača u vidu obuke i tehničke podrške, kao i garancije na sve aparate. Biorezonantni aparati su dosada korišćeni od lekara (i alternativnih) a sve više ih koriste: Psihoterapeuti, treneri (choaches), dijetetski savetnici, nutricionisti, veterinari, preventolozi kao i wellness, anti aging i aura-chakra instruktori.

Vlasnik domena www.begea.rs je Begea d.o.o. - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Begea d.o.o. - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Begea d.o.o. - Beograd.